Get Social With Us
Le Pub | Meny
19899
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19899,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-2.3.1,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

MENY

Förrätter

Escargots
Vitlöksgratinerade sniglar med persilja och rostad baguette.
119:-

Escargots
Snails gratinated in garlic and parsley, served with toasted baguette.
119:-

 

Toast Skagen
På smörstekt toast med finhackad rödlök, stenbitsrom samt dill och citron.
139:-

Toast Skagen
Classic mix of mayonnaise, shrimps and caviar on butter fried toast. Garnished with diced red onion, caviar, lemon and dill
139:-

 

Moules Marinières
Vitvinsinkokta blåmusslor med vitlök. Serveras i en krämig soppa med baguette.
99:-

Moules Marinières
Mussels cooked in white wine, shallots and garlic. Served in a creamy sauce with baguette.
99:-

Ost – och chark

Stor eller liten bricka
Urval av chark och ost. Serveras med baguette, kryddad färskost, marinerade oliver och husets marmelad.
199:-/129:-

Big or small platter
A selection of cold cuts and cheeses. Served with seasoned cottage cheese, olives, bread and the house marmelade.
199:-/129:-

 

Endast ost eller endast chark
Tre variationer av ost eller chark. Serveras med samma tillbehör som ovan.
189:-/119:-

Only cheese/only cold cuts
Three variations of cheese or cold cuts. Served with the same sides as above
189:-/119:-

 

Marinerade Oliver
Kalamata -och mammutholiver marinerade med citron och franska örter.
49:-

Marinated Olives
Kalamata and mammuth olives. Marinated with lemon and french herbs.
49:-

Varmrätter

Cassoulet Provencale
Ragu på smörbönor, kidneybönor, svarta bönor och tomat. Kryddad med örter från Medelhavet och
toppad med oat fraiche. (VEGAN)
189:-

Cassoulet Provencale
Ragu with butter beans, kidney beans, black beans and tomato. Cooked with herbs fron the Mediterranean.

Served with bread and oat fraiche. (VEGAN)
189:-

 

Kvällens fiskefångst
Serveras med potatispurétoppar och hummersås smaksatt med Pernod. (GF)
219:-

Catch of the day
Served with potato purée and lobster sauce flavoured with Pernod 
(GF)
219:-

 

Moules Frites
Vitvinskokta blåmusslor med frasiga pommes frites, baguette och hemgjord aioli.
205:-

Moules Frites
Mussels cooked in white wine cream sauce. Served with crispy French fries, baguette and aioli.
205:-

 

Steak frites
Entrecôte (180g) serveras med husets bearnaisesås, pommes frites och tomatsallad. (GF)
259:-

Steak frites
Ribeye (180g) served with Bearnaise sauce, tomato salad and french fries. (GF)
259:-

 

Confit De Canard
Confiterat anklår. Serveras med potatisbakelse, portvinssky samt höstprimörer. (GF)
239:-

Confit De Canard
Confit duck leg. Served with a potato cake, port reduction and primeurs of the season. (GF)
239:-

 

Boeuf Bourguignon
Långkok på högrev, rökt sidfläsk, champinjoner, morot och syltlök i rödvin. Kryddad med franska örter och
serverad med potatispuré. (GF)
199:-

Boeuf Bourguignon
Slow cooked brisket of beef with carrots and mushrooms. Seasoned with French herbs. Served with potato purée.
199:-

Desserter

Crème brûlée
95:-

Crème brûlée
95:-

 

Chokladtryffel
Välj 1 eller 2 tryfflar och ljus eller mörk choklad
35:-/65:-

Chocolate truffle
Choose 1 or 2 truffles and white or dark chocolate
35:-/65:-

 

Crème brûlée deluxe

Serveras med saltad vaniljglass, dulce de leche och vit choklad
125:-

Crème brûlée
Served with salty vanilla ice cream, dulce de leche and white chocolate
125:-

 

Kaffedrink
4 cl eller 6 cl
119:-/159:-

Coffee cocktail
4 cl or 6 cl
119:-/159:-

Kvällens Hundring

Alltid en vällagad maträtt för 100 kronor.

Just nu serveras:

 

Friterad spättafilé med frasiga pommes frites och remouladesås.