Cassoulet Provencale
Ragu på smörbönor, kidneybönor, svarta bönor och tomat. Kryddad med örter från Medelhavet och
toppad med oat fraiche. (VEGAN)
189:-
Cassoulet Provencale
Ragu with butter beans, kidney beans, black beans and tomato. Cooked with herbs fron the Mediterranean.
Served with bread and oat fraiche. (VEGAN)
189:-
Kvällens fiskefångst
Serveras med potatispurétoppar och hummersås smaksatt med Pernod. (GF)
219:-
Catch of the day
Served with potato purée and lobster sauce flavoured with Pernod (GF)
219:-
Moules Frites
Vitvinskokta blåmusslor med frasiga pommes frites, baguette och hemgjord aioli.
205:-
Moules Frites
Mussels cooked in white wine cream sauce. Served with crispy French fries, baguette and aioli.
205:-
Steak frites
Entrecôte (180g) serveras med husets bearnaisesås, pommes frites och tomatsallad. (GF)
259:-
Steak frites
Ribeye (180g) served with Bearnaise sauce, tomato salad and french fries. (GF)
259:-
Confit De Canard
Confiterat anklår. Serveras med potatisbakelse, portvinssky samt höstprimörer. (GF)
239:-
Confit De Canard
Confit duck leg. Served with a potato cake, port reduction and primeurs of the season. (GF)
239:-
Boeuf Bourguignon
Långkok på högrev, rökt sidfläsk, champinjoner, morot och syltlök i rödvin. Kryddad med franska örter och
serverad med potatispuré. (GF)
199:-
Boeuf Bourguignon
Slow cooked brisket of beef with carrots and mushrooms. Seasoned with French herbs. Served with potato purée.
199:-